perjantai 27. tammikuuta 2023

JYMYJUTTU!

Me ollaan laiskistuttu, sinä erityisesti, sanoo Nuttura ja katsoo minua yhtä aikaa syyttävästi ja ilkikurisesti.

Mitenkä niin, minä kysyn  

Kun et sitä blogiakaan enää kirjoita. Lupaus on noin kerran kuussa ja viime vuonna tuli vain kaksi, eikä toissa vuodessakaan ole hurraamista,vastaa Nuttura

Ethän sinä lähtökohtaisesti edes hyväksy koko internettiä, saati meidän blogia, minä hämmästelen.

Totta turiset, mutta lupaus on lupaus ja sillä lailla meidät on kasvatettu, että lupaukset pitää pitää, Nuttura vastaa ja alkaa kaihoisasti muistella meidän maalaisliittolaista kotikasvatustamme ja samaan syssyyn kauhistella sitä, miten Santerin perilliset ovat köyhän asian tärvänneet.

No, sitä asiaa me ollaan kyllä toitotettu, jos ei niin tässä blogissa, niin ainakin facessa, puolustaudun. Sitä paitsi ei meille oikein mitään kivaa kuulukaan. Toissa kesästä ollaan oltu pääasiassa Tuskafestareilla ja hyvin pitkälti eturivissä. Ei meinaa jaksaa!

Mutta entäs se jymyuutinen, Nuttura tivaa.

?

No, se kaimajuttu!

Ai niin. Koko Studionväki ihailee yleisesti ja yksimielisesti toimittaja Pirkko Arstilaa (84v). Tykättiin hänestä uutistenlukijana ja Huomenta Suomen kokkailijana. Me ollaan myös tee-ihmisiä.

Eilen luettiin lehdestä, että Arstila on ainakin ollut Tinderissä. Siitäkös Runis innostui ja alkoi pitämään palopuhetta. Ihme ja kumma Nuttura heltyi. Runis saa tehdä Tinder profiilin. Mutta siinä on yksi ehto. Hän saa tehdä sen sitten kun ollaan 84 veitä. Siihen on nyt sitten aikaa 22 vuotta.

–Eikös meillä ole logoterapeuttinen elämänkatsomus, joten elämässä pitää olla tarkoituksia, toteaa Nuttura. Nyt on sitten mitä odottaa???

En se ollut minä, se oli Nuttura