tiistai 11. marraskuuta 2014

Kutsu, kutsu helpomman kyydin saat


Olen torstaina menossa erääseen eläkeläiskerhoon puhumaan Kela-kyydeistä. Varmaan puhe kääntyy myös vapaa-ajanmatkojen vähentymiseen. Ajatushautomostani tupsahti aatos, että josko Kutsuplussasta olisi apua edes hänelle, jolta SHL- lain perusteella myönnetyt kyydit joko puolittuivat tai loppuivat kokonaan. No, tämän aamun seikkailin Kutsuplussan ihmeellisessä maailmassa. Perustin jopa tilin, jolle laitoin 5 euroa omaa rahaa, vaikka Ferrarilla sinne ei sinun pidä menemän. Niin on kirjoitettu. Halusin kuitenkin saada virtuaalikukkarokokemuksen

Huomasin, että ajatushautomoni oli terävämpi, kuin nettiälyni. Vesiperä, en osannut käyttää palvelua. Epäilen, että täytyy olla älypuhelin, jolle meidän poppoo on sanonut tiukan EI:n. Kirjoitin sinne, että josko tulisivat ensi vuoden puolella kerhoon kädestä pitäen neuvomaan? Katsotaan miten käy! Uskon vakaasti, että kerholaisissa on nettiälykkäämpiä kuin allekirjoittanut.
Mutta siis eniten maailmassa/kaupungissa nyt mietin, että eihän Kutsuplus- järjestelmäkään ole ilmaiseksi olemaan tullut. Eniten siitä hyötyvät vikkelä älyiset-  ynnä -jalkaiset.  Ollee tehty arvovalinta?
Kuljetuspalvelumatkat ovat taksi-prinssien mukaan radikaalisti vähentyneet.  Sydän syrjällään olen kuunnellut prinssien surua ja haikeutta. He ovat kovasti huolissaan paitsi omasta toimeentulostaan myös meistä asiakkaita, miten me pärjätään kun ammattitaitoiset kuskit joutuvat muihin töihin?
Keväällä menetin TOP 5 – ringistäni huippukuskin. Eilen hän kuitenkin oli palannut takaisin. Hän kertoi suorastaan riehakkaana, että taas hän voi taksityötä tehdä täydennykseksi, kun on muukin työpaikka! Kuulemma tykkää mummoista ja vammoista. Hoh-hoijaa juhanaiset nallet, ihminenkö muka tahtoo pankolla maata ja kattoon syljeskellä???????????????????????????????
PS: Tarkistin juuri s-postini, lupasivat tulla kertomaan Kutsuplussan toiminnasta ensi vuonna. Hyvä niin.