torstai 16. helmikuuta 2017

Tämä tarina on tosi



-VOI HYVÄ JUMALA! minä huudahdin.
-Kuinka monta kertaa tässä taloudessa pitää muistuttaman, että ÄLÄ turhaan lausu jne.. vastasi Nuttura.
-Kylläpä sinäkin päivittelet, kunhan tämän tarinan kuulet.
 -No anna tulla vaan, vastaa Nuttura ja asettuu asentoon, jota hän yleensä käyttää joko Studiossa asuvien ja/tai muun maailman tuomitsemiseen.

Meikämumme on riippuvainen erään sairaalan eräästä poliklinikasta. Se on ainoa paikka, josta saan jotakuinkin keskitettyä hoitoa tähän harvinaiseen geenivirheeseen ja koen olevani jotakuinkin turvassa. Henkilökunta on ihanaa.

Tupsahtipa viikon alussa kirje, jossa kerrottiin, että vuotuisen polikäyntini aikaa on (minulta kysymättä) muutettu. Uusi aika oli kerrassaan sopimaton. Lähtökohtaisesti Nutturan mielestä se olisi ihan oikein minulle, sillä kunnon vammainen on aina kotona ja partiopoikaa valmiimpi heti lähtemään sairaalaan, kun käsky käy. Välttääkseni Studio- riidan, päätin vaihtaa aikaa kaikessa hiljaisuudessa. 

No, näin siinä sitten kävi ja tästä se johtui:
Planketissa oli laajasti kerrottu MITÄ kaikkea ko. sairaalaan liittyviä juttuja voi tehdä internetissä/ilmoittautumisautomaatissa, mutta ei sanaakaan siitä, miten ajan voi vaihtaa. Entisenä sairaalan sentraalisantrana ei nokka kauan tuhissut, kun soitin keskukseen (monikohan tässä vaiheessa jo tippui kyydistä pois?).

Siellä vastattiin ja sanottiin, että ajanvaraukset on nyt keskitetty toiseen numeroon (aika pitkä). Meikämumme soittamaan! Painakaa 1 jos haluatte…pölötti automaatti. Siellä vastattiin kuitenkin aika nopsaan ja oltiin kohteliaita, otettiin sotut, hetut, sun muut. Sitten alettiin pottuilla:
-Emme me voi vaihtaa tätä aikaa, koska me emme näe sitä ajanvaraustilannetta, MUTTA me otamme soittopyynnön ja kerromme X polille, että soittavat sinulle!
-VOI HYVÄ JUMALA, sanottiin Studiossa yhteen ääneen, kun tämän kerroin.

PROLOGI: Se ihana henkilökunta soitti ennen kuin sain tämän kirjoitettua ja aika järjestyi. Uusi menetelmä on kuulemma JOHDON määräys.
PS: Korvaukseksi vien sekä Nutturan että Runotyön viikonvaihteessa kirkkoon. Toiselle messu syntien tähden. Toiselle konsertti, jossa lauletaan elokuvasävelmiä. Sitä ei Nutturalle vielä kerrota. Ohjelmassa on myös virsiä, joten Nutturan pitää saada loistaa hetki mielihyvästä, että Studiomme syntisäkki suostuu kirkkomatkalle. Elokuva sävelmien takia Runotyttö on valmis joustamaan. Saa nähdä voiko kirkkomekon somistaa pinkillä huivilla…Studioriiheemistä siis tiedossa! (HUOH)